Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag ska trivas.

Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är grävmaskinsarbeten samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-71646.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag är Pettersson, Kurt Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronberg, Siri Anita Harriet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bergström, Björn Georg som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins Aktiebolag har 556165-9698 som sitt organisationsnummer.