Ställbergs Makadam Aktiebolag

Örebro län

Information

Ställbergs Makadam Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Ställbergs Makadam Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ställbergs Makadam Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ställbergs Makadam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ställbergs Makadam Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ställbergs Makadam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brattfors 102, 714 92, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6952186.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ställbergs Makadam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ställbergs Makadam Aktiebolag har idag 556163-7827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ställbergs Makadam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva krossning och hantering av malmupplagsrester samt försäljning av makadam och övriga krossmassor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ställbergs Makadam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Henry Morgan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Irena Mariola som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .