Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp

Örebro län

Information

Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lönnström, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnström, Eivor Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp på telefon 0580-71620.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt bedriva försäljning av båtar och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fastighetsaktiebolaget Kafveltorp har 556161-8132 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.