Zetterlunds Måleri Aktiebolag

Örebro län

Information

Zetterlunds Måleri Aktiebolag är ett företag som finns i Ljusnarsberg. I Zetterlunds Måleri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zetterlund, Anders Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Zetterlund, Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Alva Inga-Britt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zetterlunds Måleri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zetterlunds Måleri Aktiebolag på telefon 0580-10940.

Bolaget skall bedriva målerirörelse och färghandelsbutik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zetterlunds Måleri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Zetterlunds Måleri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zetterlunds Måleri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Zetterlunds Måleri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zetterlunds Måleri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Zetterlunds Måleri Aktiebolag har 556144-3234 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.