Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag ska trivas.

Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, forsknings- och utvecklingsarbete, undervisning och konsultverksamhet i allmänmedicin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-12011.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag är Falck, Göran Fredrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Christina Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Allmänmedicinska Institutet i Sverige Aktiebolag har 556112-3174 som sitt organisationsnummer.