Sune Augustsson Konsult Aktiebolag

Örebro län

Information

Sune Augustsson Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Sune Augustsson Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Augustsson, Erik Sune som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Karin Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sune Augustsson Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sune Augustsson Konsult Aktiebolag på telefon 0580-12805.

Bolaget skall bedriva analyserande och rådgivande verksamhet vad gäller industri och andra företags organisation, process, produktion, miljö och kvalitet, samt idka köp, förvaltning och försäljning av fastigheter, maskiner och övrig lös egendom inom pappers- och cellulosaindustrin.

Idag är Sune Augustsson Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sune Augustsson Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sune Augustsson Konsult Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Sune Augustsson Konsult Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sune Augustsson Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sune Augustsson Konsult Aktiebolag har 556106-3909 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.