Fastighetsaktiebolaget Stennäs

Örebro län

Information

556099-3098 är organisationsnummer för företaget Fastighetsaktiebolaget Stennäs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsaktiebolaget Stennäs är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Fastighetsaktiebolaget Stennäs finns i.

Fastighetsaktiebolaget Stennäs har varit registrerat sedan 1965-08-18 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsaktiebolaget Stennäs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Stennäs är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Stennäs är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Nils Olof -Granberg, Ingrid Gunilla -Hedberg, Lennart Sigvard -Larsson, Arne Lennart

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Stennäs så kan ni göra det på telefon genom 0580-71029 eller genom brev på följande adress:
Dalkarlsberg 514, 713 92, Gyttorp

Bolaget skall förvärva och förvalta fast egendom för fritidsändamål ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsaktiebolaget Stennäs och det är Hedberg, Lennart Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Olof som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Ingrid Gunilla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Stellansson, Erik Jens Olof som är född 1945 och har titeln SuppleantAndersson, Leif Börje som är född 1950 och har titeln Revisor, Andersson, Kersti Heléne som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor