Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1964-03-03 så har Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1978-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kapplatorpet 101, 714 91, Kopparberg. Vi ni istället prata med Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-12412.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse och monteringsarbeten, uthyrning av teknisk personal, anbud på momtagearbeten och svetsning, handel med entreprenadmaskiner, andra maskiner, båtar och bilar, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper, friskvårdsanläggning , samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jansson Hellström, Silva Maria U som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Peter Leif Arne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Stjernfors Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556091-6289 som sitt organisationsnummer.