Aktiebolaget Fagers Konditori

Örebro län

Information

Aktiebolaget Fagers Konditori är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Aktiebolaget Fagers Konditori finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westman, Iréne Catarina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Anders Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pettersson, Clas Olov som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Fagers Konditori så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Fagers Konditori på telefon 0580-10224.

Bolaget skall bedriva konditorirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Fagers Konditori av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Fagers Konditori är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Fagers Konditori innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Fagers Konditori är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Fagers Konditori så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Fagers Konditori har 556073-3130 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.