Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Kjell Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bengt Thomas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag på telefon 0580-12343.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner för ventilationsrengöring, ventilationsrengöring på entreprenad smidesarbeten för industrier, byggnationer och snickerier inom byggnadssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ventilation & Smide i Kopparberg Aktiebolag har 556071-7331 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.