Aktiebolaget Mårtenstorp

Örebro län

Information

556034-7303 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Mårtenstorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Mårtenstorp är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Aktiebolaget Mårtenstorp finns i.

Aktiebolaget Mårtenstorp har varit registrerat sedan 1935-12-11 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Mårtenstorp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Aktiebolaget Mårtenstorp är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Mårtenstorp är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandberg, Claes Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Mårtenstorp så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vallstanäs Gård, 195 95, Rosersberg

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt värdehandlingar, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Mårtenstorp och det är Sandberg, Claes som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlin, Bo som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Inge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Lars som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sahlin Mercke, Stina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindgren Jordin, Brita Marianne som är född 1944 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,