Ställbergs Dataservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Ställbergs Dataservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ställbergs Dataservice är ett av dem. Statusen för Ställbergs Dataservice är att Bolaget är aktivt.

Ställbergs Dataservice är ett Enskild firma och skapades 2000-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ställbergs Dataservice ska trivas.

Ställbergs Dataservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning, försäljning av hårdvara samt mjukvara, hemsidor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ställbergs Dataservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Ställbergs Dataservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Ställbergs Dataservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-21235.

.

De som är på något sätt har med Ställbergs Dataservice är Carlsson, Lars Anders som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ställbergs Dataservice har 530930-XXXX som sitt organisationsnummer.