Filial till Transtravel BVBA Belgium

Örebro län

Information

Filial till Transtravel BVBA Belgium är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Filial till Transtravel BVBA Belgium finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lehoucq, Stefaan André Yolande som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Jan Åke som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Filial till Transtravel BVBA Belgium så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Filial till Transtravel BVBA Belgium på telefon 0580-12500.

Filialen ska bedriva drift, skötsel och daglig ledning av fritidsanläggningen Gillersklack i Kopparberg, promotion av anläggningen i södra Europa samt utföra aktiviteter relaterade till management och omstrukturering av anläggningen.

Idag är Filial till Transtravel BVBA Belgium av bolagstypen Filial.

Filial till Transtravel BVBA Belgium är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Filial till Transtravel BVBA Belgium innehar ej F-skattsedel och Filial till Transtravel BVBA Belgium är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Filial till Transtravel BVBA Belgium så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Filial till Transtravel BVBA Belgium har 516403-4612 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.