Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation

Örebro län

Information

Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation på telefon 0240-662314.

Erbjuda psykoterapi och konsulttjänster dvs utredningar och behandlingar i samtalsforum.

Idag är Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation av bolagstypen Enskild firma.

Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation så är det följande:

Privatpraktik Lundgrens - psykoterapi och konsultation har 510625-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.