Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg

Örebro län

Information

Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg är ett av många företag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1995-07-27. Men sedan 1997-01-01 så har Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-12573.

Ljusnarsberg arbetar för att företag som Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg. Det finns flera företag i Örebro län.

Försäljning av energi och miljöprodukter ex, komposter o dyl samt auktioner och åtagande av arbete som tex chafför, krankörning. Uthyrning av handverktyg och redskap till privatpersoner.

Firmatecknare för Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg och det är följande personer, Collin, Karl Ivar Benny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bennys AllTjänst (BAT) i Kopparberg är 510422-XXXX.