Kopparbergs glas- och snickeri service

Örebro län

Information

Kopparbergs glas- och snickeri service hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Kopparbergs glas- och snickeri service finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Kopparbergs glas- och snickeri service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kopparbergs glas- och snickeri service har haft sedan 1994-01-01. Kopparbergs glas- och snickeri service har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kopparbergs glas- och snickeri service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-12362.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Kopparbergs glas- och snickeri service har idag 510305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kopparbergs glas- och snickeri service

Glasning, renoveringsarb. persienner, markiser, snickeriarb.

I Kopparbergs glas- och snickeri service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Barrington, Robert Charles som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .