Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson

Örebro län

Information

Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson är ett av många verksamheter som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-06-01.

Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2000-06-15. Men sedan 2000-06-01 så har Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-71043.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter som Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Byggnadsrörelse.

Firmatecknare för Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson och det är följande personer, Eriksson, Inga Ulla Mariann som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kopparbergs Byggservice, Marianne Eriksson är 501208-XXXX.