Kopparbergs Krukmakeri

Örebro län

Information

500610-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kopparbergs Krukmakeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kopparbergs Krukmakeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Kopparbergs Krukmakeri finns i.

Kopparbergs Krukmakeri har varit registrerat sedan 1998-03-16 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kopparbergs Krukmakeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kopparbergs Krukmakeri är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Kopparbergs Krukmakeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kopparbergs Krukmakeri så kan ni göra det på telefon genom 0580-12626 eller genom brev på följande adress:

Krukmakeri (keramisk produktion).

Det finns olika personer som har en koppling med Kopparbergs Krukmakeri och det är Wikström, Hans Peter som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,