G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut

Örebro län

Information

G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindblad, Gun-Britt Doris som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut på telefon 0498-261322.

Familjeterapi, Relation-kristerapi för individ, ungdom, par och familj, familjehem, handledning.

Idag är G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut av bolagstypen Enskild firma.

G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut så är det följande:

G-B Lindblad, socionom/leg psykoterapeut har 490117-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.