Firma Benny Boström (Klädcity)

Örebro län

Information

450915-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Benny Boström (Klädcity). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Benny Boström (Klädcity) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Firma Benny Boström (Klädcity) finns i.

Firma Benny Boström (Klädcity) har varit registrerat sedan 2005-04-28 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Benny Boström (Klädcity) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Firma Benny Boström (Klädcity) är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Firma Benny Boström (Klädcity) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Benny Boström (Klädcity) så kan ni göra det på telefon genom 0580-10013 eller genom brev på följande adress:

Klädhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Benny Boström (Klädcity) och det är Boström, Karl Benny som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,