Trav och fåruppfödning i Österby

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Trav och fåruppfödning i Österby är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trav och fåruppfödning i Österby är ett av dem. Statusen för Trav och fåruppfödning i Österby är att Bolaget är aktivt.

Trav och fåruppfödning i Österby är ett Enskild firma och skapades 2009-10-06. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trav och fåruppfödning i Österby ska trivas.

Trav och fåruppfödning i Österby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-10-29. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äga, träna samt tävla med travhästar samt uppfödning av får.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trav och fåruppfödning i Österby är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är Trav och fåruppfödning i Österby och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Trav och fåruppfödning i Österby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-26685.

.

De som är på något sätt har med Trav och fåruppfödning i Österby är Jezek, Björn Gunnar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Trav och fåruppfödning i Österby har 450511-XXXX som sitt organisationsnummer.