Ställdalens Företagsservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Ställdalens Företagsservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Ställdalens Företagsservice är ett av dem. Statusen för Ställdalens Företagsservice är att Bolaget är aktivt.

Ställdalens Företagsservice är ett Enskild firma och skapades 2004-03-11. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ställdalens Företagsservice ska trivas.

Ställdalens Företagsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföring och administration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ställdalens Företagsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Ställdalens Företagsservice och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Ställdalens Företagsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-20166.

.

De som är på något sätt har med Ställdalens Företagsservice är Lundell, Tyra Linnea som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ställdalens Företagsservice har 430909-XXXX som sitt organisationsnummer.