Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad

Örebro län

Information

420416-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad finns i.

Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad har varit registrerat sedan 1966-07-12 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0580-10884 eller genom brev på följande adress:

Handels- och verkstadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Gösta Jägerströms Mek & Bilverkstad och det är Jägerström, Sven Gösta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,