Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren

Örebro län

Information

Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törngren, Kerstin Linnéa som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren på telefon 0240-662266.

Handelsrörelse (bilskrot)

Idag är Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren av bolagstypen Enskild firma.

Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren så är det följande:

Ställbergs Bilskrotning Kerstin Törngren har 420302-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.