Järnvägsparken Konsultbyrå

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Järnvägsparken Konsultbyrå är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Järnvägsparken Konsultbyrå är ett av dem. Statusen för Järnvägsparken Konsultbyrå är att Bolaget är aktivt.

Järnvägsparken Konsultbyrå är ett Enskild firma och skapades 1984-11-15. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Järnvägsparken Konsultbyrå ska trivas.

Järnvägsparken Konsultbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet, byggnadsprojektering, fysisk planering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järnvägsparken Konsultbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Järnvägsparken Konsultbyrå och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Järnvägsparken Konsultbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0587-15566.

.

De som är på något sätt har med Järnvägsparken Konsultbyrå är Håberger, Anders Erling som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Järnvägsparken Konsultbyrå har 410922-XXXX som sitt organisationsnummer.