Firma Silvijus

Örebro län

Information

401009-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Silvijus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Silvijus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Firma Silvijus finns i.

Firma Silvijus har varit registrerat sedan 1984-11-29 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Silvijus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Firma Silvijus är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Firma Silvijus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Silvijus så kan ni göra det på telefon genom 0290-10037 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruksanläggning,juridisk rådgivning samt handel med skogs- produkter

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Silvijus och det är Johansson, Arne Karl Erik som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,