Ställdalens vatten- och energiborrning

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Ställdalens vatten- och energiborrning är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Ställdalens vatten- och energiborrning är ett av dem. Statusen för Ställdalens vatten- och energiborrning är att Bolaget är aktivt.

Ställdalens vatten- och energiborrning är ett Enskild firma och skapades 2007-03-29. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Ställdalens vatten- och energiborrning ska trivas.

Ställdalens vatten- och energiborrning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Brunnsborrning och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ställdalens vatten- och energiborrning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Ställdalens vatten- och energiborrning och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Ställdalens vatten- och energiborrning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-20075.

.

De som är på något sätt har med Ställdalens vatten- och energiborrning är Johansson, Bror Paul som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ställdalens vatten- och energiborrning har 400715-XXXX som sitt organisationsnummer.