E.A's hobbyprodukter

Örebro län

Information

E.A's hobbyprodukter hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där E.A's hobbyprodukter finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. E.A's hobbyprodukter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket E.A's hobbyprodukter har haft sedan 1996-01-01. E.A's hobbyprodukter har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E.A's hobbyprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

E.A's hobbyprodukter har idag 350511-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för E.A's hobbyprodukter

Tillverkning och handel med dekaler och hobbyarbeten.

I E.A's hobbyprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stig Edolf Enar som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, Andersson, Karl Edolf som är född 1966 och har titeln Prokurist, .