Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag

Örebro län

Information

969720-1078 är organisationsnummer för företaget Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag finns i.

Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-07-03 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-8178811 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bläckpatroner, Toner til laserskrivare samt tillbehör till datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Ink Shoppen Nordic Kommanditbolag och det är Magnell, Frode som är född 1970 och har titeln Komplementär, Hansson, Bo Erik Peter som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,