Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag

Örebro län

Information

Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsén, Eva Linnéa som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Olsén, Hilda Anna-Stina som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag på telefon 073-9498752.

Bolaget skall bedriva hästverksamhet såsom inackordering, rehabilitering, travhästar, avel och tillridning, lektioner med privata ridlärare samt olika seminarier med eller utan häst. bolaget skall även bedriva hudvård, blomsterkonst, musik, underhållning samt dans.

Idag är Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Stall Lavens VFK, Hobby & Hudvård Handelsbolag har 969700-2765 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.