Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag

Örebro län

Information

969682-2643 är organisationsnummer för verksamheten Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag finns i.

Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Gunilla Pöchhacker ensam.

Vill ni komma i kontakt med Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-10223 eller genom brev på följande adress:
Gruvstugutorget, 714 31, Kopparberg

Kontorservice, företagskommunikation och telemarketing.

Det finns olika personer som har en koppling med Professionell Telefoni i Kopparberg Handelsbolag och det är Pöchhacker, Gunilla Helena som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Pöchhacker, Wera som är född 1945 och har titeln Bolagsman,