Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag

Örebro län

Information

916921-4468 är organisationsnummer för verksamheten Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag finns i.

Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-04-25 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-42088 eller genom brev på följande adress:
Roxängen 129, 714 93, Kopparberg

Bygg- och snickeriverksamhet. Reparationer. Handel med byggvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusnarsbergs Byggtjänst Handelsbolag och det är Olofsson, Stig Börje Roland som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Tommie Rolf som är född 1963 och har titeln Bolagsman,