Eko-Data Handelsbolag

Örebro län

Information

916576-9531 är organisationsnummer för bolaget Eko-Data Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eko-Data Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Eko-Data Handelsbolag finns i.

Eko-Data Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-05-26 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eko-Data Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eko-Data Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Eko-Data Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Eko-Data Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 019-233393 eller genom brev på följande adress:
Kolja 705, 705 96, Glanshammar

Datauppläggning, dataundervisning och administrativa tjänster

Det finns olika personer som har en koppling med Eko-Data Handelsbolag och det är Larsson, Bengt Åke som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Larsson, Maj Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman,