Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ljusnarsberg här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Ljusnarsberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 777100-1869.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 3 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Alberg, Mattias Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant . Andersson, Marja Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant , Hööst, Anne-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.