Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1

Örebro län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Ljusnarsberg och Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1941-12-29. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 ska trivas.

I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 är Grönkvist, Karl Gustaf Ellert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Karin Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunvor Toft som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Ingrid Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Mats Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingvar Waldemar som är född 1956 och har titeln SuppleantAndersson, Marja Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bäck, Yngve Rune som är född 1943 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Kopparbergshus nr 1 har 777100-1851 som sitt organisationsnummer.