Ställdalens Handtryck Ek. för.

Örebro län

Information

Ställdalens Handtryck Ek. för. är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Ställdalens Handtryck Ek. för. finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ställdalens Handtryck Ek. för. är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-04-18.

Ställdalens Handtryck Ek. för. som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2002-12-23. Men sedan 2003-04-18 så har Ställdalens Handtryck Ek. för. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dunderbo , 714 72, Ställdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ställdalens Handtryck Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Ställdalens Handtryck Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ställdalens Handtryck Ek. för.. Det finns flera bolag i Örebro län.

Föreningen har som ädnamål att främa medlemmarnas ekonomiska intressen. Verksamheten kommer att vara egen design, tillverkning och försäljning av handtryckta textilier. Kurs- och café- verksamhet. Medlemmarna deltager som producenter och leverantörer.

Firmatecknare för Ställdalens Handtryck Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Marianne Jansson och Tyra Lundell, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ställdalens Handtryck Ek. för. och det är följande personer, Jansson, Marianne Ingeborg som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Tyra Linnea som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, von Post Sannes, Wicken Wendela B som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Goralsky Söderlöf, Tanja som är född 1967 och har titeln Suppleant, Strandell, Ingrid Sofia som är född 1935 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Ställdalens Handtryck Ek. för. är 769609-1565.