Dima-Snickeri

Örebro län

Information

751211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dima-Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dima-Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Dima-Snickeri finns i.

Dima-Snickeri har varit registrerat sedan 1996-09-03 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dima-Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dima-Snickeri är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Dima-Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dima-Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0587-50095 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet och bilstereo montering.

Det finns olika personer som har en koppling med Dima-Snickeri och det är Honkala, Ted Kristian som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,