RN:s Elektronic

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och RN:s Elektronic är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och RN:s Elektronic är ett av dem. Statusen för RN:s Elektronic är att Bolaget är aktivt.

RN:s Elektronic är ett Enskild firma och skapades 1996-10-03. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som RN:s Elektronic ska trivas.

RN:s Elektronic är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Logotillverkning och reparationer av hemelektronik såsom radio, TV och HiFi, samt därmed förenlig verksamhet. Idéutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RN:s Elektronic är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är RN:s Elektronic och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med RN:s Elektronic så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-20360.

.

De som är på något sätt har med RN:s Elektronic är Nordström, Roger Lennart som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RN:s Elektronic har 720507-XXXX som sitt organisationsnummer.