Bostadsrättsföreningen Stortorp

Örebro län

Information

716453-1258 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Stortorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Stortorp är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Ljusnarsberg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Stortorp finns i.

Bostadsrättsföreningen Stortorp har varit registrerat sedan 1990-08-23 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Stortorp så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Stortorp är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Stortorp är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stortorp så kan ni göra det på telefon genom 0580-10573 eller genom brev på följande adress:
Murareg. 2, 714 34, Kopparberg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Stortorp och det är Jauhiainen, Annegret som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Birthe som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Lars Kristian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Bergliot som är född 1929 och har titeln Suppleant, Råstock, Doris Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant,