Kais Thai Produkter

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Kais Thai Produkter är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Kais Thai Produkter är ett av dem. Statusen för Kais Thai Produkter är att Bolaget är aktivt.

Kais Thai Produkter är ett Enskild firma och skapades 1999-09-21. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kais Thai Produkter ska trivas.

Kais Thai Produkter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel och varuförmedling av thailändska handarbetade presentartiklar samt handvävda tyger.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kais Thai Produkter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Kais Thai Produkter och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Kais Thai Produkter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0582-13668.

.

De som är på något sätt har med Kais Thai Produkter är Eman, Kaj Noppadon som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sundqvist, Nils Ingvar som är född 1942 och har titeln Prokurist, .

Kais Thai Produkter har 710812-XXXX som sitt organisationsnummer.