Tygbiten i Kopparberg

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Tygbiten i Kopparberg är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Tygbiten i Kopparberg är ett av dem. Statusen för Tygbiten i Kopparberg är att Bolaget är aktivt.

Tygbiten i Kopparberg är ett Enskild firma och skapades 1999-08-30. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Tygbiten i Kopparberg ska trivas.

Tygbiten i Kopparberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ateljesömnad av kläder, försäljning av tyger, sybehör och vissa handarbetsdetaljer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tygbiten i Kopparberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Tygbiten i Kopparberg och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Tygbiten i Kopparberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-10454.

.

De som är på något sätt har med Tygbiten i Kopparberg är Lindkvist Bergsten, Madelene B som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tygbiten i Kopparberg har 701012-XXXX som sitt organisationsnummer.