Maries Dam & Herr Salong

Örebro län

Information

680926-XXXX är organisationsnummer för företaget Maries Dam & Herr Salong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maries Dam & Herr Salong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Maries Dam & Herr Salong finns i.

Maries Dam & Herr Salong har varit registrerat sedan 1990-01-18 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maries Dam & Herr Salong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Maries Dam & Herr Salong är och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Maries Dam & Herr Salong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maries Dam & Herr Salong så kan ni göra det på telefon genom 0580-12100 eller genom brev på följande adress:

Frisör samt försäljning av hårvårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Maries Dam & Herr Salong och det är Hellström, Birgitta Marie som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,