Ströms rum & konferens i Kopparberg

Örebro län

Information

Ströms rum & konferens i Kopparberg hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Ströms rum & konferens i Kopparberg finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Ströms rum & konferens i Kopparberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ströms rum & konferens i Kopparberg har haft sedan 1995-01-01. Ströms rum & konferens i Kopparberg har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ströms rum & konferens i Kopparberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-32177.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Ströms rum & konferens i Kopparberg har idag 660220-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ströms rum & konferens i Kopparberg

Uthyrning av rum samt ordnar konferenser, fester och begravningar.

I Ströms rum & konferens i Kopparberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Karl Anders som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .