N:Hs Bygg & Alltjänst

Örebro län

Information

660203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten N:Hs Bygg & Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som N:Hs Bygg & Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som N:Hs Bygg & Alltjänst finns i.

N:Hs Bygg & Alltjänst har varit registrerat sedan 1992-04-02 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för N:Hs Bygg & Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

N:Hs Bygg & Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för N:Hs Bygg & Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med N:Hs Bygg & Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 0580-44051 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet samt montage och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med N:Hs Bygg & Alltjänst och det är Hermansson, Lars Niklas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,