Sten Harnesk Byggnadsfirma

Örebro län

Information

651009-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sten Harnesk Byggnadsfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sten Harnesk Byggnadsfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Sten Harnesk Byggnadsfirma finns i.

Sten Harnesk Byggnadsfirma har varit registrerat sedan 2003-08-27 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sten Harnesk Byggnadsfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Sten Harnesk Byggnadsfirma är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Sten Harnesk Byggnadsfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sten Harnesk Byggnadsfirma så kan ni göra det på telefon genom 0580-71771 eller genom brev på följande adress:

Byggnationer främst resning av villor och småhus

Det finns olika personer som har en koppling med Sten Harnesk Byggnadsfirma och det är Harnesk, Sten Björn Jerry som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,