Risåns Måleri, Ulf Gustavsson

Örebro län

Information

630719-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Risåns Måleri, Ulf Gustavsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Risåns Måleri, Ulf Gustavsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ljusnarsberg som är den kommunen som Risåns Måleri, Ulf Gustavsson finns i.

Risåns Måleri, Ulf Gustavsson har varit registrerat sedan 1999-05-31 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Risåns Måleri, Ulf Gustavsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Risåns Måleri, Ulf Gustavsson är och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är .

Firmatecknare för Risåns Måleri, Ulf Gustavsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Risåns Måleri, Ulf Gustavsson så kan ni göra det på telefon genom 070-6414395 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsmåleri åt fastighetsägare även tapetsering.

Det finns olika personer som har en koppling med Risåns Måleri, Ulf Gustavsson och det är Gustavsson, Ulf Göran som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,