UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf

Örebro län

Information

UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wolf, Christian Carl Tomas som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf på telefon 0580-12453.

Underhåll, rengöring och energitekniska åtgärder i värme och kylanläggningar, tillverkning och försäljning av rengörings- utrustning.

Idag är UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf av bolagstypen Enskild firma.

UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf innehar ej F-skattsedel och UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf så är det följande:

UNDERHÅLLSTEKNIK Cristian Wolf har 620610-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.