HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST

Örebro län

Information

SKOG - Tjänster inom främst skogsbruk som planering, avverkning, skogsvård, virkeshandel, ekonomi m.m. EKOLOGI - Tjänster med främst inriktning mot skogsekologi, human- ekologi, samhällsekologi, landskapsplanering, boendemiljö.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST vars bolagstyp är Enskild firma.

I Ljusnarsberg så är HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1994-01-11 så skapades HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST och företaget är har F-skattsedel HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST har haft det sedan 1994-01-01.

HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

620602-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST och det finns många företag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST så går det att nå dem via telefon på 0580-71363 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom HEDBERGS SKOG & EKOLOGITJÄNST är Hedberg, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .