Firma Håkan Bengtsson

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusnarsberg och Firma Håkan Bengtsson är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Håkan Bengtsson är ett av dem. Statusen för Firma Håkan Bengtsson är att Bolaget är aktivt.

Firma Håkan Bengtsson är ett Enskild firma och skapades 1984-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Håkan Bengtsson ska trivas.

Firma Håkan Bengtsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Jordbruksrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Håkan Bengtsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Firma Håkan Bengtsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Firma Håkan Bengtsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-32023.

.

De som är på något sätt har med Firma Håkan Bengtsson är Bengtsson, Sven Håkan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Håkan Bengtsson har 600720-XXXX som sitt organisationsnummer.